Someopi, HH3

Blogit ja wikit tulevat

24.05.2011 17:38 by Outi V
HH blogi- ja wikialustat on asennettu ja ne otetaan koekäyttöön tällä viikolla ja testivaiheessa ne eivät ole julkisia. Päivi ottaa yhteyttä asian tiimoilta lähiaikoina, mutta ainakin Outin ja Annen ohjausprojektia lähdetään työstämään testimielessä. Muistelen, että myös Kati ja Petra olivat kiinnostuneita, samoin Kristiina, Pirjo, Tommi ja ehkä Eijakin. Jos olet kiinnostunut testaamaan, niin ota yhteyttä Päiviin tai kerro kiinnostuksestasi kommentissa (välitän viestin eteenpäin). Ensin pilotoidaan ja testataan ja sitten elokuussa tiedotetaan asiasta koko porukalle.
http://opisome.blogspot.com/2011/05/blogit-ja-wikit-tulevat.html

3 comments:

Katihanne to Outi V

27.05.2011 22:15
Oikein muistelet. Jatkamme Petran kanssa blogien parissa.

Nytpä iski toinen pulma. Onko googlessa jotain pielessä vai miksi se ei anna kalenterista syötettä? Oletko upottanut googlen kalenteria Moodleen? Kai se on mahdollista?

Aina riittää opeteltavaa...

opisome to Outi V

29.05.2011 18:31
Olen upottanut Google kalenterin kokeilumielessä blogiini. Kalenteri asetuksista ja Kalenterin tiedot saa koodin, jolla homma hoituu. Kalenterin jakamisessa olen julkaissut kalenterin (varattu/vapaa tiedot) Tässä upottamassani kalenterissa ei tosin ole tietoja jaettavaksi.

opisome to Outi V

29.05.2011 18:32
Moodleen en ole kokeillut, katsonpa heti toimiiko.
Post a comment